آموزش ساخت وب سایت اینترنتی
یکی از مهمترین و اصلیترین راهکارهای کسب درآمد از اینترنت داشتن یک وب سایت جذاب کاربردی و با محتوای خوب است. حتما اطلاع دارید که وبسایتهای خوب و ایده آل با چه درآمدهای میلیونی در ماه برای خود سودآوری میکنند و میتوانند محصولات و خدمات خود را تمامی مشتریان مورد نظر خود به صورت آنلاین و آنی نمایش دهند.
مزایای راه اندازی وب سایت اینترنتی:
دسترسی آسان کاربران از هر نقطه جهان تنها با داشتن آدرس سایت شما
وب سایت، یک پایگاه تبلیغاتی فوق العاده قدرتمند است
وجود وب سایت ، اعتبار کسب و کار شما را افزایش می دهد
پایین بودن هزینه ی طراحی سایت نسبت به سایر روش های تبلیغاتی
درآمد و فروش شما به صورت ۲۴ ساعته و آنلاین
تبلیغات بسیار کم هزینه برای ارائه محصولات خود
آشنایی مشتریان جدید با وبسایت شما
امکان بازاریابی و فروش از طریق وبسایت
چگونه میتوانیم وبسایت خود را بدون نیاز به دانش کدنویسی طراحی کنیم؟
طراحی وبسایت مراحل بسیار مختلفی دارد که از کدنویسی اختصاصی شروع میشود تا استفاده از سایت ساز های آنلاین که میتوانید به نیاز به حتی یک خط نویسی وبسایت خود را طراحی کنید. کدنویسی اختصاصی اغلب اوقات برای شرکت ها و کسب و کارهای بزرگ طراحی و آماده سازی میشود و همین موضوع باعث پرداخت هزینههای بسیار بالا میشود.
اما سایت سازهای موجود میتوانید به راحتی در کمتر از چند دقیقه وبسایت خود را به دلخواه طراحی کنید و نیازی صرف هزینه های میلیونی نخواهید شد، و سیستم مدیریت محتوای وردپرس یک امکان عالی به شما برای انواع ساخت سایت به شما می دهد
مراحل راه اندازی وب سایت:
۱.خرید دامنه
نام دامنه (Domain name) در واقع نامی است که وب سایت از طریق آن قابل دستیابی خواهد بود. بهطور کلی یک آدرس اینترنتی، از دو بخش دامنه و پسوند تشکیل شدهاست. برای مثال در یک آدرس اینترنتی مثلاً example.ir دامنه همان کلمهٔ example است و پسوند دامنه نیز همان .ir یا دیگر موارد مشابه است. نام دامنه وبسایت شما همانند یک شماره موبایل شماست و هرچقدر جذابتر و ساده تر باشد برای کاربران نیز میتواند تاثیر به خوبی داشته باشد. برای دریافت دامنه میتوانید به وبسایت های معتبر خرید دامنه مراجعه کنید.
۲. انتخاب هاست و سرور مناسب
هاست و سرور چیست ؟
هاست و سرور به مفهوم فراهم ساختن فضایی است که کاربر میتواند فایلهای وبگاه خود را در آن قرار دهد. تعدادی سرور در یک مرکز داده وبگاهها از مجموعهای از فایلهای مختلف مانند تصاویر، متون و فایلهای برنامهنویسی شده به زبانهای مختلف و سایر اسناد مربوطه تشکیل میشود که به منظوری خاص به شکلی با هم مرتبط شدهاند. هر شخصی که نرمافزارهای لازم و دسترسی به این فایلها را داشته باشد امکان بازدید از این سایت را دارد. حال برای اینکه همه مردم امکان دسترسی به فایلها را داشته باشند نیاز است تا فایلها در کامپیوتری قرار گیرند که همواره به اینترنت پرسرعت متصل است به این کامپیوترها «سرویس دهنده» یا «سرور» میگویند.
اگر بخوایم ساده تر در مورد هاست و سرور توضیح بدیم، هاست قسمتی از یک سرور هستش که همیشه روشنه که به صورت ۲۴ ساعته و آنلاین به یک شبکه جهانی اینترنت متصل هست و اگر اطلاعات سایتتون رو بر روی هاست قرار بدیم سایتمون چون دیگه تو اینترنته همیشه در سرتاسر جهان در دسترس قرار میگیره و دوستان و مشتریانمون میتونن با وارد کردن آدرس وبسایتمون در مرورگر در هر لحظه از شبانه روز وارد سایتمون بشن و به تمامی محصولات و خدمات ما دسترسی داشته باشند.
برای انتخاب یک هاست خوب باید به چه مواردی دقت کنیم ؟
قطعی های پشت سرهم و خرابی نداشته باشه
در مقابل حملات اینترنتی امنیت کاملی داشته باشه
آپ تایم و به صورت رزوانه بروزرسانی بشه
پشتیبانی خوب و کاملی داشته باشه
امکانات یک هاست معتبر رو داشته باشه
انواع برنامه های نرمافزاری بر روی هاست نصب شده باشه.
انتخاب یک سایت ساز مناسب یا سیستم مدیریت محتوا(CMS):
انتخاب یک سایت ساز مناسب همیشه یکی از مواردی بوده که اکثر کاربران در زمان انتخاب و خرید با اون مشکلاتی داشتند و اطلاعات کاملی در سایت ساز های موجود نداشتند، قبل از اینکه بهترین سایت های معتبر رو معرفی کنیم میپردازیم به چند ویژگی مهم و کلیدی برای استفاده از یک سایت ساز حرفه ای فارسی.
بدون نیاز به کدنویسی برای طراحی سایت
هزینه بسیار پایین نسبت به طراحی سایت با کدنویسی
امکان انواع تغییرات در وبسایت به دلخواه شما
انواع امکانات و خدمات بینظیر
انواع قالب های مختلف
پشتیبانی عالی
نمایش وبسایت شما در گوشی ها و تبلت
امکان فروش محصولات، خدمات و تولید محتوا
1. سایت ساز وردپرس
سیستم مدیریت محتوای وردپرس هموراه یکی از بهترین سایت سازهای موجود در بین کاربران و وبستر های ایرانی است. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا برای سایتها و وبلاگها است. وردپرس در ابتدا تنها یک سیستم رایگان وبلاگنویسی بود که امکانات خوبی را در اختیار وبلاگ نویسان قرار میداد و سپس به صورت یک CMS یا نرمافزار متن باز برای مدیریت محتوای سایتها معرفی شد. وردپرس با زبان برنامهنویسی پی اچ پی نوشته شده و توسط مایاسکیوال پشتیبانی میشود. همچنین نسخهای برای پستگرسکیوال نیز موجود است. این سیستم کاملاً رایگان و متن باز است. وردپرس در ادامه راه پروژهٔ موفق b۲ است که در سال ۲۰۰۳ شکل گرفت. نام وردپرس را کریستیان اِسلِک، دوست مت مولنوگ (توسعهدهندهٔ اصلی وردپرس) پیش نهاد و از آن روز وردپرس با سرعت و پیشرفتی قابل ملاحظه تبدیل به معروفترین و پرکاربردترین ابزار ساخت وبلاگ و سایت بر روی هاست شدهاست.
2. سایت ساز جوملا
جوملا یک چهارچوب مدیریت محتوای آزاد و باز متنی (به انگلیسی: Open Source) است که مخصوص انتشار محتوای وب است. جوملا در یک چارچوب نرمافزاری تحت وب ( مدل-نما-کنترلگر ) ساخته شده که میتواند بهطور مستقل از سیستم مدیریت محتوا استفاده شود. جوملا به زبان پیاچپی نوشته شدهاست و از پایگاه دادهٔ مایاسکیوال استفاده میکند. قابلیتهای جوملا! شامل امکان بارگذاری موقت در حافظه برای بهبود کارایی (caching)، ایجاد فهرست خودکار، ارسال خبر از طریق قالب RSS، ارائهٔ نسخه قابل چاپ، بخشهای کوتاه خبری، تالار گفتگو، نظر سنجی، تقویم، جستجوی اینترنت و پشتیبانی از زبانهای متعدد (از جمله فارسی) است. علاوه بر امکانات پایه، افزونههایی ( شامل کامپوننت، ماژول، پلاگین، قالب، بسته زبان ) هستند که به امکانات جوملا میافزایند. بیش از ۱۰٬۲۰۰ افزونهٔ رایگان و تجاری در شاخه رسمی افزونههای جوملا وجود دارد.
3. استفاده از سایت ساز های مثل ویکس
ویکس یکی از بهترین سایت سازهای رایگان و بروز خارجی است، مجموعهای از قالبهای زیبا با گرافیکهای عالی و رایگان. در ویکس می توانید بدون داشتن دانش برنامه نویسی و فقط با انتخاب، کشیدن و رهاکردن قسمتهای مدنظرتان یک وب سایت کاملا حرفهای برای خودتان ایجاد کنید. بسیاری امروزه فکر می کنند ساخت سایت حرفهای و کارآمد، مستلزم صرف هزینههای زیاد و داشتن دانش بالای برنامه نویسی است، اما با وجود بسترهای بسیار خوب و رایگان مثل ویکس، ایجاد وب سایت با اطلاعات و استفاده از چنین ابزارهایی با هزینههای بسیار کم میسر است.
جمع بندی:
در این مقاله به صورت کلی مراحل شروع ساخت سایت به همراه ویژگیها و مزایای آن در دنیای امروزه گفته شد و نهایت میتوان گفت استفاده از سایت سازها در شرایط فعلی اقتصادی ایران کاملا به صرفه تر است و میتوانید بدون نیاز به حتی یک خط کدنویسی وبسایت مورد نظر خود را طراحی و آماده کنید. اگر شما هم از سایت ساز های موجود اطلاعاتی دارید میتوانید در قسمت همین نظرات همین مقاله با بقیه دوستان در میان بگذارید.