دسته‌بندی نشده

اثرات بدافزار در وردپرس بر وبسایت

اثرات بدافزار در وردپرس بر وبسایت

بدافزارها اثرات مضری را بر روی وبسایت‌ها می‌گذارند وپس ضعیف کردن انها کم کم توانایی انجام فعالیت‌هایشان را می‌گیرند. بدافزارها در وردپرس نیز دقیقا همین‌ کار را می‌کنند و در هر مرحله‌ای که باشید تاثیر خود را بر کارایی وبسایت می‌گذارند؛ از تجربه کاربری بر روی وب‌سرور گرفته تا سئوی وردپرس تحت تاثیر این عوامل مخرب قرار خواهد گرفت.
اگر تاکنون به چنین موردی دقت نکرده‌اید، لطفا از این لحظه به بعد تصمیم بگیرید به این موضوع بپردازید.

بدافزارها در وردپرس

تبدیل شدن به یک وبسایت ایمن اولین قدمی ست که باید برای مقابله با بدافزارها در وردپرس در نظر بگیریم.خطراتی که بدافزارها در وردپرس ایجاد می‌کنند را برای اینکه با آن‌ها آشنا شوید و بتوانید تشخیص دهید برایتان در اینجا با توضیح کامل می‌آوریم. (می‌دانید که اولین مرحله همیشه تشخیص است!)

۱- بدافزارها در وردپرس: استفاده از ترافیک زیاد منابع سرور

بدافزار

هنگامی که سرور حک میشود یا در معرض خطر قرار میگیرد، حتما شخص دیگری در حال استفاده از از بخشی یا تمام آن است. با این عمل می‌توانند باعث اتفاقاتی شوند که عبارت است از:

حمله به وبسایت‌های دیگر

خطرناکترین کار استفاده از یک هاست برای حمله به وبسایت‌هاست زیرا به راحتی امکان شناسایی وجود دارد و در لیست سیاه قرار می‌گیرند. اما با حمله به سرور اصلی به این راحتی‌ها نمی‌توان رد آن‌ها را گرفت به همین دلیل این راه را معمولا انتخاب می‌کنند. در این موارد به ناگاه وبسایت شما از دسترس خارج شده یا به اصطلاح down می‌شود. راه پیشنهادی ما به شما در مرحله اول ایمن‌سازی وبسایت در حد توان مانند داشتن نسخه پشتیبان بروز و استفاده از افزونه‌های امنیتی است. و در مرحله بعدی لطفا همیشه وبسایت خود را چک کنید تا در صورت بروز خطا سریعا به پشتیبان هاست اطلاع دهید.

ارسال ایمیل‌های اسپم

نوعی از عملیات بدافزارها در وردپرس ایمیل‌های اسپم است که نمی‌توان از بروز آن خوداری کرد. میلیون‌ها ایمیل اسپم روزانه ارسال می‌شود که میزان ۵۹٫۵۶ درصد از ترافیک اینترنت را به خود اختصاص داده‌اند!
هکران از وبسایت‌های آسیب پذیر برای ارسال ایمیل اسپم استفاده کرده و هزاران نمونه از آن را ارسال می‌کنند. سرورهای موجود در جهان از روش‌های مختلفی برای مبارزه با آن‌ها استفاده می‌کنند که معمولا شایع‌ترین آن بلاک کردن IP و انتقال به لیست سیاه است. بنابراین، هکرها همیشه به دنبال سرورهای ضعیفی هستند که این عملیات بلاک کردن روی آن‌ها انجام نشود.

معمولا صاحبان وبسایت‌ها متوجه وجود این موجودات مرموز نمی‌شوند تا اینکه پیامی از جانب هاستیگ جهت ارسال اسپم دریافت می‌کنند. این اطلاعیه زمانی به دست شما می‌رسد که دیگر خیلی دیر شده و دامنه سایت شما در لیست سیاه هاستینگ قرار گرفته است! در واقع اکانت شما توسط سرور مسدود شده و تا هنگامی که شما مشکلات را برتفع نکنید، از این حالت خارج نخواهد شد.

میزان قابل توجهاستفاده از فضای هاست

اهداف هکران از دسترسی به سایت شما  متفاوت است. هکر می‌تواند میلیون‌ها فایل را در هاست شما ذخیره کنند. این فایل‌ها حجم قابل توجهی از فضای هاست را به خود اختصاص می‌دهند و همین امر سبب می‌شود که وبسایتتان از دسترس خارج شود.

کاهش سرعت وبسایت
وجود بدافزارها یکی از دلایل کاهش سرعت وبسایت و زمانبر شدن مدت بارگذاری در وردپرس می‌تواندباشد. این اتفاق می‌تواند باعث خراب شدن سایت و از بین رفتن میزان قابل توجهی از کاربران و مشتریان شود.

۲- بدافزارها در وردپرس: تضعیف عملکرد سطح کاربری و عملکرد در مرورگر

بدافزار

بدافزارها در وردپرس می‌توانند بر روی بازدید و کاربران وبسایتتان نیز تاثیر بگذارد.کاربران مهم‌ترین عامل وبسایت هستند که باعث موفقیت شما میشوند واین اهمیت زیادی دارد زیرا اگر آن‌ها از عملکردتان راضی نباشند دفعه بعدی وارد وبسایت نمی‌شوند و شما را ترک می‌کنند.

بارگذاری Java Script و iFrame های خارجی

اگر در وبسایت خود از امکاناتی مانند پنجره‌های نوتیفیکیشن و پاپ آپ در وردپرس استفاده می‌کنید.تعدادی از این امکانات با Javascript یا iFrame درست می‌شوند. هکرها گاهی با وارد کردن کدهایی در این برنامه‌ها می‌توانند باعث هک شدن وبسایت شوند. پس در انتخاب بهترین آن‌ها دقت کنید و نمونه‌های استانداردی را انتخاب کنید.

۳- بدافزارها در وردپرس: تضعیف عملکرد سئوی وبسایت

بدافزار

یکی از دلایل اصلی برای هک شدن وبسایت سئو است!
هکرها تمایل دارند که وبسایت های که در گوگل به راحتی در صفحات اولیه و خطوط بالا به چشم می خوردرا هک کنند که بازدیدکننده بیشتری به سمت سایت مخرب هدایت شوند.

سئوی اسپم

هک Pharma نوع متداولی از بدافزارها در وردپرس است. در این نوع فرآیند هک، اغلب کلمات کلیدی اسپم را در پست‌ها و صفحات قرار می‌دهند و بازدیدکنندگان را مخفی می‌کنند. اسپم‌ها نیز در جستجوها توسط کاربران در مرورگر قابل مشاهده است.

لیست سیاه گوگل

بزرگترین موتور جستجو در وب گوگل است که هدف آن ارائه بهترین نتایج به کاربران است. هزاران وبسایت توسط گوگل به لیست سیاه منتقل می‌شوند و بسیاری از این سایت‌ها نیز جزء کسب و کارهای مشروع هستند. اما ممکن است بصورت ناگهانی وبسایت شما از قانون های گوگل رد شوند و جزء لیست سیاه قرار گیرند. در این زمان شما باید در مورد کدهای مخربی که تزریق می‌شوند تحقیق کنید و مطمئن شوید که چه مشکلی برای وبسایتتان رخ داده و بدافزارها در وردپرس وارد شده‌اند.

نتیجه گیری

هنگامی که تغییراتی در عملکرد وبسایت خود مشاهده کردید می‌توانید مشکل را در بدافزارها در وردپرس  شناسایی کنید و در وبسایت خود بیابید.
امروز اطلاعاتی را در این مقاله درباره بدافزارها در وردپرس برایتان تولید کردیم که می‌توانید به کمک آن بهتر این موارد را یافته و به مشکلات امنیتی وبسایت پی ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.