0917-062-0010

مشاوره رایگان

9 صبح تا 9 شب

شنبه تا پنجشنبه

قالب وردپرس چیست ؟

قالب وردپرس ظاهر و احساس سایت شما را نشان می دهد. با استفاده از قالب وردپرس می توانید طراحی و ظاهر سایت و همچنین نحوه چیدمان عناصر مختلف در صفحات وب سایت خود را تغییر دهید. هنگام شروع کار با وردپرس، ضروری است که بدانیم موضوع وردپرس چیست و چگونه اجزای آن با هم کار می کنند.

تغییر یک قالب ظاهر سایت شما را در سمت کاربر یا قسمت جلویی تغییر می دهد. قسمت جلویی در واقع قسمتی از سایت شما است که توسط کاربران مشاهده می شود، به عبارت دیگر شما می توانید با تغییر قالب سایت وردپرس آنچه را که بازدیدکنندگان سایت شما در سایت خود می بینند تغییر دهید.

نکته بسیار جالب در مورد قالب های وردپرس این است که هزاران قالب وردپرس رایگان در مخزن قالب وردپرس وجود دارد که می توانید از آنها برای طراحی سایت خود به صورت رایگان استفاده کنید، اگرچه بسیاری از وب مسترها تم ها را ترجیح می دهند از تم های غیر رایگان وردپرس یا تم های سفارشی وردپرس برای این موضوع استفاده کنید. سایت شما.

قالب وردپرس چیست ؟

بدون شک قالب های غیررایگان وردپرس دارای امکانات بسیار پیشرفته تری نسبت به قالب های رایگان هستند و علاوه بر آن می توانید از آن ها پشتیبانی حرفه ای نیز دریافت کنید. علاوه بر این، بسیاری از سایت های حرفه ای وردپرس دارای قالب های کاملا سفارشی سازی شده هستند که دقیقا برای نیاز کاربران سایت مورد نظر طراحی شده اند.

قالب وردپرس چه کاری انجام می دهد؟

قالب های وردپرس وظیفه جمع آوری مطالب و داده های ذخیره شده در وردپرس و نمایش آن ها در مرورگر کاربر را بر عهده دارند. هنگامی که یک قالب وردپرس ایجاد می کنید، در واقع تصمیم می گیرید که محتوای سایت شما چگونه به نظر برسد و چگونه نمایش داده شود.

هنگام ساخت قالب وردپرس، می توانید از بسیاری از ویژگی های موجود در وردپرس برای ظاهر سایت خود استفاده کنید. مثلا:

قالب شما می تواند بی نهایت فرم برای صفحه بندی داشته باشد و در واقع صفحه بندی و ظاهر هر صفحه می تواند کاملاً با صفحات دیگر متفاوت باشد. شما می توانید انواع صفحات استاتیک و پویا یا واکنش گرا داشته باشید و می توانید از هر تعداد سطر یا ستون برای صفحه بندی خود استفاده کنید.
قالب وردپرس سایت شما در هر جایی که بخواهید نمایش داده می شود
قالب وردپرس سایت شما می تواند به طور کامل مشخص کند که محتوای هر صفحه برای هر دستگاه چگونه باید نمایش داده شود و هر صفحه در دستگاه های مختلف چگونه باید واکنش نشان دهد.
قالب وردپرس شما را می توان به راحتی برای تایپوگرافی های مختلف سفارشی کرد (با استفاده از فونت های مختلف و تنظیمات مختلف برای آنها)، و به راحتی می توانید از طرح های مختلف برای تمام اجزا و عناصر هر صفحه از سایت خود استفاده کنید. و به سادگی با کدهای CSS استایل های مختلف را به قالب خود اضافه کنید
شما به راحتی می توانید سایر عناصر طراحی مانند عکس ها، صداها، فیلم ها را در هر کجا که می خواهید در قالب خود و به ساده ترین شکل ممکن به صفحات خود اضافه کنید.
قالب های وردپرس به طرز شگفت انگیزی قدرتمند هستند و در واقع، هر چیزی را که بتوانید تصور کنید، می توانید با آنها و به ساده ترین شکل ممکن پیاده سازی کنید. باید در نظر داشته باشید که در هر پروژه طراحی سایت، طراحی قالب برای سایت بسیار بیشتر از صفحه بندی و رنگ آمیزی ظاهر آن است. در واقع یک قالب خوب علاوه بر داشتن ظاهری زیبا باید تا حد امکان به صاحبان سایت در ارائه امکاناتی مانند پویاسازی مطالب سایت کمک کند. در واقع قالب های وردپرس یکی از بهترین گزینه ها برای این کار هستند.

قالب های وردپرس از چه چیزی ساخته شده اند؟

اگر بخواهیم خیلی ساده به آن نگاه کنیم، قالب های وردپرس مجموعه ای از فایل های مختلف هستند که با قرار دادن آن ها در کنار یکدیگر می توانند دقیقا همان چیزی را که در یک سایت می بینید ایجاد کنند. آنها همچنین برای مدیریت تمام رفتارهایی که یک سایت می تواند داشته باشد، با یکدیگر همکاری می کنند.

فایل های لازم برای ساخت قالب وردپرس:

برای ایجاد یک قالب وردپرس، حداقل به دو فایل اصلی نیاز است. در واقع هر قالب وردپرس برای ایجاد نیاز به این دو فایل دارد و اگر وجود نداشته باشند، قالب وردپرس کار نخواهد کرد. این دو فایل عبارتند از:

فایل index.php: که فایل اصلی قالب وردپرس است
فایل style.css: که فایل اصلی استایل های یک قالب وردپرس است
بسیاری از فایل های دیگر نیز در قالب های وردپرس موجود هستند (که البته جزو فایل های مورد نیاز محسوب نمی شوند، بلکه برای ساخت یک قالب حرفه ای استفاده می شوند). این فایل ها با فرمت وردپرس شامل فایل های زیر می باشد:

فایل های PHP: که شامل انواع فایل های قالب می باشد
فایل های محلی سازی یا فایل های ترجمه یا فایل های محلی سازی
فایل های CSS
انواع فایل های گرافیکی
فایل جاوا اسکریپت
فایل‌های متنی که معمولاً به توضیحات مجوز یا دستورالعمل‌هایی مانند فایل‌های readme.txt یا log (یا فایل‌های Changelog) مربوط می‌شوند.
تفاوت بین قالب وردپرس و افزونه وردپرس چیست؟
می توان گفت این رایج ترین سوالی است که همه در ابتدای کار با وردپرس می پرسند. در بسیاری از موارد، قالب ها و پلاگین های وردپرس در انجام وظایف یک سایت از نزدیک با هم کار می کنند و به صورت کاملا یکپارچه با هم کار می کنند. اما بسیار مهم است که شما نسبتاً تفاوت آنها را بدانید و درک کنید. در واقع، تقریباً استاندارد (یا بهترین روش) است که بگوییم:

قالب وردپرس وظیفه کنترل و مدیریت نحوه نمایش محتوا در سایت وردپرس را بر عهده دارد
در حالی که یک افزونه وردپرس وظیفه کنترل و مدیریت رفتار و ویژگی های مختلف یک سایت وردپرسی را بر عهده دارد
البته لازم به ذکر است که در بسیاری از موارد ممکن است این تعاریف با هم تداخل داشته باشند، اما به طور کلی می توان دو تعریف فوق را وجه تمایز قالب وردپرس با افزونه وردپرس در نظر گرفت.

به عنوان بهترین روش، می توان گفت: قالب ها به طور کلی نباید قابلیت های حیاتی را به سایت اضافه کنند. انجام این کار باعث می شود زمانی که کاربر می خواهد یک قالب را تغییر دهد بسیاری از ویژگی های موجود در سایت را از دست بدهد. در واقع پلاگین هایی وارد وردپرس شده اند که تغییر قالب و ظاهر سایت کاملاً جدا از ویژگی ها و رفتارهای یک سایت است تا کاربر با خیال راحت بدون نگرانی از از دست دادن امکانات موجود در سایت، ظاهر سایت خود را تغییر دهد. سایت. خودت باش

یک مثال رایج در این زمینه ایجاد یک بخش به عنوان نمونه کار در یک قالب است. زمانی که یک پوسته در قالب خود نمونه کار ایجاد کرده است، اگر کاربر تصمیم به تغییر تم خود با موضوع جدید داشته باشد، اگر قالب جدید گزینه نمونه کار را نداشته باشد، تمامی اطلاعات این قسمت پس از تغییر در اختیار کاربر قرار خواهد گرفت. قالب نخواهد بود.

انتقال ویژگی های حیاتی یک قالب به افزونه ها و پیاده سازی آنها در قالب افزونه بسیار مهم است. با انتقال ویژگی های ضروری به افزونه وردپرس ، می توانید هر زمان که بخواهید ظاهر سایت خود را تغییر دهید بدون اینکه نگران از دست دادن ویژگی های سایت خود باشید. در واقع با این کار همیشه مطمئن خواهید بود که امکانات سایت شما (حتی اگر قالب خود را تغییر دهید) همیشه ثابت می ماند.

ارسال پاسخ

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.