ارز دیجیتال

نتایج یک نظرسنجی: سرمایه‌گذاران بزرگ سازمانی مشغول خرید در زمستان ارزهای دیجیتال هستند

نتایج یک نظرسنجی: سرمایه‌گذاران بزرگ سازمانی مشغول خرید در زمستان ارزهای دیجیتال هستند

نتایج یک نظرسنجی از سرمایه‌گذاران سازمانی نشان می‌دهد میزان تخصیص سرمایه به ارزهای دیجیتال میان این مؤسسات در طول یک سال گذشته افزایش یافته و این در حالی است که بازار در این مدت درگیر یک زمستان طولانی بوده است.

به گزارش کوین تلگراف، این نظرسنجی که با حمایت کوین بیس، بزرگترین صرافی آمریکا انجام شده است، از ۲۱ سپتامبر تا ۲۷ اکتبر (۳۰ شهریور تا ۵ آبان) تهیه و روز گذشته منتشر شده است. نتایج نظرسنجی مذکور نشان می‌دهد ۶۲درصد از سرمایه‌گذاران سازمانی میزان تخصیص سرمایه خود به ارزهای دیجیتال را طی ۱۲ ماه گذشته بیشتر کرده‌اند.

در مقابل، تنها ۱۲درصد از این مجموعه‌ها اقدام به کاهش سرمایه‌گذاری خود روی ارزهای دیجیتال کرده‌اند؛ این یعنی احتمالاً عمده سرمایه‌گذاران بزرگ این بخش با وجود سقوط قیمت‌ها در ماه‌های اخیر، همچنان نسبت به آینده دارایی‌های دیجیتال خوش‌بین هستند.

بیش از نیمی از این سرمایه‌گذاران اخیراً یا مشغول خرید و نگهداری ارزهای دیجیتال بوده‌اند یا برای اتخاذ این رویکرد برنامه‌ریزی می‌کنند. این گروه معتقدند قیمت ارزهای دیجیتال طی ۱۲ ماه آینده تقریباً ثابت خواهد ماند و بازار نوسان‌های بزرگی را تجربه نخواهد کرد.

علاوه بر این، ۵۸درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی، گفته‌اند انتظار دارند تا ۳ سال آینده هم سهم ارزهای دیجیتال از سبد سرمایه‌گذاری خود را افزایش دهند. حدود ۵۰درصد از پاسخ‌دهندگان نیز گفته‌اند با این پیش‌بینی که قیمت ارزهای دیجیتال در بلندمدت افزایش می‌یابد کاملاً موافق هستند.

روشن نبودن وضعیت قانونی ارزهای دیجیتال در سراسر جهان، از اصلی‌ترین دلایل تردید سرمایه‌گذاران برای ورود به این بازار است. ۶۴درصد از کسانی هم که قصد سرمایه‌گذاری در بازار ارزهای دیجیتال طی ۱۲ ماه آینده را دارند، به همین نگرانی اشاره کرده‌اند.

نظرسنجی مورد حمایت صرافی کوین بیس با پرسش از ۱۴۰ سرمایه‌گذار سازمانی انجام شده است که ارزش سرمایه تحت‌مدیریت آنها مجموعاً به ۲.۶تریلیون دلار می‌رسد.

مؤسسه سرمایه‌گذاری فیدلیتی (Fidelity) نیز ماه اکتبر (مهر) نظرسنجی مشابهی انجام داده بود.

کریس کویپر (Chris Kuiper)، مدیر بخش تحقیقات فیدلیتی، درباره نتایج این نظرسنجی گفته بود:

آنها (سرمایه‌گذاران سازمانی) نسبت به این نوسانات قیمتی دیوانه‌وار بی‌تفاوت هستند؛ چراکه چشم‌انداز بسیار بلندمدتی را برای بازار متصور هستند. آنها به سال‌های آینده، پنج سال آینده، یک دهه آینده و دوران پس از آن نگاه می‌کنند.

شایان ذکر است که هر دو این نظرسنجی‌ها پیش از سقوط صرافی FTX انجام شده‌‌اند؛ اتفاقی که به‌گفته مؤسسه کوین شیرز (CoinShares) سبب شد میزان ورود سرمایه به محصولات شورت (در جهت کاهش قیمت) به بالاترین حد تاریخ خود برسد. ضمن اینکه ارزش دارایی‌های تحت مدیریت سرمایه‌گذاران سازمانی ارزهای دیجیتال در حال حاضر برابر با ۲۲میلیارد دلار است که پایین‌ترین سطح در دو سال گذشته محسوب می‌شود.

جیمز باترفیل (James Butterfill)، یکی از کارشناسان کوین شیرز، نیز پیش‌تر گفته بود این استقبال از محصولات شورت نتیجه مستقیم ورشکستگی صرافی FTX است.

میانگین امتیازات ۵ از ۵

از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.